Birchermuesli

Birchermuesli


Ben je je standaard havermout of yoghurtontbijt een beetje zat aan het worden? Dan is Birchermuesli ook super om de dag mee te beginnen. Birchermuesli maak je ontzettend eenvoudig. Meng de havervlokken, amandelmelk en kaneel voor het slapen gaan en laat dit een nachtje weken in de koelkast. Het enige wat je nog moet doen is het 's ochtends af te maken met wat gerapste appel voor de zoetigheid. Voeg daar nog wat cranberries, pompoenpitten, kwark en een kneepje citroen voor de frisheid aan toe, en je hebt een volwaardig ontbijt. Enjoy! 

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Eat.Run.Love.

Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...

Zalm met mangosalsa Zalm met mangosalsa
Zomerse smoothie met banaan, aardbei en granaatappel Zomerse smoothie met banaan, a...
Vegetarische curry met paneer Vegetarische curry met paneer
Meer van Eat.Run.Love.

Favoriet recept van

  • Natasja Janssens
  • Kris Timmerman
Bircher muesli
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Snelle basis groentesoep
 7
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.