Biscuitbeslag

Biscuitbeslag

Ingrediënten

8 personen

Veel mensen vinden het lastig om zelf een goed luchtig biscuit te bakken en grijpen daardoor vaak naar een kant-en-klaar-mix. Niets mis mee, maar als je weet hoe makkelijk het eigenlijk is kan je het biscuit in het vervolg ook heel goed zelf maken. Het geheim is het warm opkloppen van de eieren, dit zorgt voor een mooi luchtig beslag en dus voor een lekker luchtig en mals biscuit. Perfecte basis voor de lekkerste taarten! 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • 1006474
Frambozen roomijs
 6
Laura's BakeryLaura's Bakery
Appeltaart ijshoorntjes
 5
Laura's BakeryLaura's Bakery
Raspberry fool (frambozentoetje)
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Please fix..
 2
Rutger BaktRutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.