Boekweitpap met nectarine

Boekweitpap met nectarine


Dol op havermoutpap, maar ben je eens toe aan iets anders? Dan is deze boekweit variant met nectarines zeker een aanrader. Het is belangrijk om de boekweitkorrels minimaal 4 uur te laten weken in de koelkast. Doe dit 's avonds, zo heb je de volgende ochtend in een handomdraai een ontbijtje op tafel staan. Vervolgens doe je de boekweit samen met de amandelmelk, nectarines, citroenrasp, vanillepoeder en dadels in een blender en mix je het tot een romige pap. Simpel toch? Maak af met nectarines, munt en stukjes pecannoot en genieten maar. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Kris Timmerman
  • Joeri Bakker
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.