Boerenkool op Duitse wijze

Zo maak je boerenkool op Duitse wijze

Ingrediënten

4 personen

Voor wie de Nederlandse boerenkoolstamppot zat is, is deze Duitse variant zeker een aanrader. Bij de Duitse bereidingswijze voor boerenkool, wordt deze namelijk twee uur lang gekookt met daarbij onder andere ui, fond, pimentpoeder én grove mosterd. Resultaat? Een heerlijk bordje winterse kost. Serveer met wat gebakken aardappeltjes, worst en spekjes en genieten maar. Enjoy! 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.