Borrelbrood Caprese

Foody Redactie


Een lekker stukje stokbrood bij de borrel of als voorgerechtje met wat smeerseltjes is heerlijk, maar je kunt het stokbrood ook anders serveren. Maak bijvoorbeeld eens dit borrelbrood caprese. Super gemakkelijk om te maken en heerlijk gevuld met mozzarella, pesto en tomaat. Ga je barbecuen? Dit brood is ook prima om te bereiden op de barbecue. Gebruik dan vers stokbrood, wikkel het in folie en leg het voor zo'n 15 minuten op de barbecue. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Jasmijn Stuart
  • Sylvia Willemsen
  • Renate Been
  • Ozen Gultop
  • Lindsay Willemsen
  • Anne de Jong
  • Louise Van Der Kelen
  • Evelien van der Laan
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.