Bruschetta met tomaten

Snelle basis groentesoep


Een lekker voorgerechtje of een hapje is makkelijker gemaakt dan je denkt. Met dit eenvoudige recept voor klassieke bruchetta's met tomaten en basilicum zal je dan ook zeker gaan scoren bij je gasten. Houd je wel van een beetje knoflook? Wrijf het brood dan na het roosteren nog even in met een teentje knoflook. Aan de slag dan maar en smullen! Enjoy!

Los van twee uur wachttijd ben je er in 35 minuten mee klaar.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sabrine Kasno
  • Cleo Rolloos
  • Ksegenhout
  • Kris Timmerman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.