Chicken & steamed paksoi
Stomen is gigantisch gezond. Het is zelfs één van de gezondste manier van koken. Door eten te stomen blijven zo veel mogelijk mineralen, vitamines en antioxidanten behouden. Zet een stoommandje in een grote pan met een kleine laag water. Het water mag de onderkant van het mandje en/of het eten niet raken. Laat de deksel op de pan of het stoommandje tijdens het stomen, zo gaat het stomen het snelst. Deze kip uit de oven met gestoomd paksoi is dan ook echt een top gerechtje.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |