Roergebakken choisam met oestersaus

Roergebakken choisam met oestersaus

Ingrediënten

4 personen

Wellicht ben je niet bekent met choisam. Choisam is het broertje van de paksoi. Hij heeft echter iets meer pit en is iets vezeliger dan de paksoi. Choisam is soms ook verkrijgbaar onder andere namen, zoals: choy som, tsoi sim, brassica parachinensis en Chinese bloemkool. Desalniettemin kun je prima paksoi gebruiken voor dit recept als je geen choisam kan krijgen. De roergebakken choisam met oestersaus is een erg lekker bijgerecht bij oosterse gerechten.

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Andrea van Dijk
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.