Cranberry saus met amarene kersen en port

Cranberry saus met amarene kersen en port

Ingrediënten

Bij een lekker stukje vlees hoort een goede saus. Dit jaar met kerst serveerde ik Wagyu ossenhaas, en deze cranberrysaus past daar echt heerlijk bij! Je maakt hem met port, rode wijnazijn, cranberries, amarene kersen, pimentpoeder en een beetje poedersuiker. Zoet en kruidig tegelijkertijd. Perfect voor bij vlees dus! De saus smaakt alsof je er een hele dag aan hebt besteed, en toch kost het je hoouit een minuutje of 20. Mooi he? 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!
Cranberrysaus
 1
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Cranberry saus
Simone's KitchenSimone's Kitchen
De ultieme portsaus (met hertenbiefstuk) | Simone's Kitchen
 5
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Cranberry compote
 2
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Cranberry compote
 2
Laura's BakeryLaura's Bakery
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.