Eclairs met slagroom
Met dit recept maak je heerlijke eclairs die gevuld zijn met slagroom. Een eclair is een langwerpige soes gevuld met banketbakkersroom, slagroom of een andere lekkere vulling. Daarna worden ze gedoopt in chocolade of glazuur, echt een heerlijke traktatie dus. Deze variant met slagroom kost net wat minder tijd. Maak de eclairs eens zelf en verras je gasten bij de koffie met dit heerlijke gebakje.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |