Farro met linzen, rode biet en basilicumolie

Farro met linzen, rode biet en basilicumolie

Ingrediënten

4 personen

Met dit recept maak je heerlijke farro met linzen, rode biet en basilicumolie. Farro is een graansoort dat verwant is aan spelt. Eet dit gerecht met een mals rosé gebakken biefstukje of een stevig stukje gebakken witvis. Je kunt het natuurlijk ook gewoon zo eten, met bijvoorbeeld flink wat pecorino eroverheen geschaafd. Èn als je wat over hebt, kun je het de volgende dag ook prima als lunch eten. Enjoy!

 

 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Melanie van Meerloo
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.