Garnalen saganaki

Garnalen saganaki en a la Greque

Ingrediënten

4 personen

In Griekenland bestel ik altijd Saganaki Cheese: een gebakken plak feta die gebakken wordt in een lage pan. Héérlijk! Die lage pan kun je gebruiken voor veel meer gerechten dan alleen feta, dus toen ik een recept kreeg voor Garnalane saganaki was ik eigenlijk al gelijk om. Een superlekker gerechtje van tomaten, knoflook, feta en uiteraard garnalen. Alle smaken trekken er lekker in. Smullen maar!

 

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Anne_alles
  • Colinda Pieterse-Harteman
Goddelijke garnalen uit het nieuwe kookboek Hemels!
 3
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Copycat garnalen met tamarinde
 2
PhilippineLiefde voor Lekkers
Gevulde avocado met garnalen
 5
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.