Garnalen saganaki

Foody Redactie


In Griekenland bestel ik altijd Saganaki Cheese: een gebakken plak feta die gebakken wordt in een lage pan. Héérlijk! Die lage pan kun je gebruiken voor veel meer gerechten dan alleen feta, dus toen ik een recept kreeg voor Garnalane saganaki was ik eigenlijk al gelijk om. Een superlekker gerechtje van tomaten, knoflook, feta en uiteraard garnalen. Alle smaken trekken er lekker in. Smullen maar!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Anne_alles
  • Colinda Pieterse-Harteman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.