Gegrilde koolrabi met pindasaus

Gegrilde koolrabi met pindasaus

Ingrediënten

2 personen

Koolrabi is een groente die afstamt van de verdikte stammen van de koolplant. De smaak van koolrabi lijkt op die van bloemkool, maar deze is net wat pittiger. Koolrabi kan zowel rauw als gekookt gegeten worden, maar in dit gerechtje komen ze heerlijk van de grill om zo de 'crunch' te kunnen behouden. Serveer met een lekker zelfgemaakte pindasaus en je hebt een heerlijke lunch. Liever als hoofdgerecht? Serveer er dan een vegaburger of gerookte tofu bij. Eet smakelijk! 

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Ilse Scheirlinckx
Koolrabi recept
 4
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Zelf pindasaus maken (zonder pakje)
 5
PhilippineLiefde voor Lekkers
VIDEO: Gado Gado
 8
Hare MaristeitHare Maristeit
Gado gado
 24
PhilippineLiefde voor Lekkers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.