Gemarineerd buikspek van de BBQ

Gemarineerd buikspek van de BBQ

Ingrediënten

4 personen

Dol op barbecuen? En wil je weer eens wat anders dan een visje, ribeye, lamskoteletjes of een hamburger? Dan is dit in sinaasappel en rozemarijn gemarineerde stuk buispek van de BBQ zeker een aanrader! Laat het stuk buikspek van te voren minimaal 3 uur marineren in een marinade van knoflooktenen, tijm, rozemarijn en olijfolie. Laat het buikspek vervolgens even langzaam garen in de oven op een bedje van sinaasappels. Grill het spek vervolgens op de BBQ, serveer eventueel met broccoli, tomaatjes en sesamzaadjes en genieten maar. 

 

Favoriet recept van

  • Ida Vos
  • Albertine Vledder
  • Judith Bandell
  • Miranda van Harskamp
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.