Gepofte aubergine met yoghurt en granaatappel
Deze gepofte aubergine is zo simpel om te maken. Leg de aubergine een uurtje in de oven, of op de barbecue, en breng deze enkel op smaak met wat peper en zout. Zo simpel, maar zo ontzettend lekker. Verdeel een flinke dot Griekse yoghurt over de aubergine en maak af met wat granaatappelpitjes. Garneer de gepofte aubergine nog met wat vers gehakte peterselie, serveer met platbrood en smullen maar.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |