Geroosterde bloemkool met tomaat, tijm en ui

Geroosterde bloemkool met tomaat, tijm en ui

Ingrediënten

4 personen

Houd je van bloemkool? Probeer dan dit recept en geniet er eens op een andere manier van door het te roosteren met tomaat, tijm en ui. Strooi er nog wat parmezaanse kaas over en klaar is je nieuwe, simpele, maar o zo lekkere geroosterde bloemkool. Serveer er wat aardappeltjes en een stukje (vegetarisch)vlees of vis bij en genieten maar!
Los van een half uur oventijd ben je er in een kwartiertje mee klaar.


 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Sandra Grasdijk
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.