Gevulde paprika’s uit de slowcooker

Gevulde paprika’s uit de slowcooker

Ingrediënten

2 personen

Gevulde paprika's zijn simpel om te maken, smaken lekker en vullen ook nog eens goed. Alleen de paprika zelf wordt nooit helemaal lekker zacht waardoor hij soms gaat overheersen. Gelukkig hebben we daar een slowcooker voor! Na een ruime acht uur is het gerecht prachtig gaar. Mocht je die nou niet hebben dan kunnen de gevulde paprika's ook gewoon in de oven. De paprika's zitten vol gehakt, tomaat, rijst en kaas en smaken super met een salade erbij.

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Saskia Kremer-Castenmiller
  • Anke Jorritsma
  • Vincent Blom
  • Monique van Weert-Oostra
  • Ellen Boonen
  • Bianca Brugman
  • PvdZ
  • Alexandra Pennock
  • Ilse Leijen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.