Gevulde paprika’s uit de slowcooker

Gevulde paprika’s uit de slowcooker


Gevulde paprika's zijn simpel om te maken, smaken lekker en vullen ook nog eens goed. Alleen de paprika zelf wordt nooit helemaal lekker zacht waardoor hij soms gaat overheersen. Gelukkig hebben we daar een slowcooker voor! Na een ruime acht uur is het gerecht prachtig gaar. Mocht je die nou niet hebben dan kunnen de gevulde paprika's ook gewoon in de oven. De paprika's zitten vol gehakt, tomaat, rijst en kaas en smaken super met een salade erbij.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Wilmabrasser
  • Jose Neyts
  • Martine Deinum
  • Foody redactie
  • Siny
  • Saskia Kremer-Castenmiller
  • Anke Jorritsma
  • Vincent Blom
  • Monique van Weert-Oostra
  • Ellen Boonen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.