Gevulde pastaschelpen met spinazie

Gevulde pastaschelpen met spinazie

Ingrediënten

4 personen

Met dit recept maak je een geweldig vegetarisch hoofdgerecht waarvan het hele gezin zal genieten. Grote pastaschelpen die je vult met een heerlijk romig mengsel en daarna gratineert in de oven. Het mengsel bestaat uit ricotta, spinazie en zongedroogde tomaten. De schelpen gaan voor 30 minuten de oven in. Eet smakelijk!

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Suzannejansen1992
  • Livia De Guerre
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.