Gevulde tomaten met risotto
Gevulde courgette en gevulde aubergines met gehak zijn bij iedereen wel bekend. Maar dit Italiaans getinte receptje van gevulde tomaten met risotto is ook ontzettend lekker! En het Italiaanse tintje, komt natuurlijk van de tomatenrisotto die erin gaat. Het klusje is zo geklaard. Ze moeten alleen nog wel even in de oven. Hoe langer hoe beter, want des te sappiger wordt de tomaat. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |