Gevulde Portobello’s met romige paddestoelenrisotto

Gevulde Portobello’s met romige paddestoelenrisotto

Ingrediënten

4 personen

Wil je eens een keer iets lekkers klaar maken zonder vlees? Met deze gevulde Portobello’s met romige paddestoelenrisotto zit je zeker goed. Door de lekkere hartige smaken van de paddestoelen, kaas en ovengeroosterde tomaatjes mis je het vlees totaal niet. De risotto is heerlijk vol van smaak en heerlijk in combinatie met de aardse smaak van de portobello. Nadat je de risotto hebt gemaakt, vul je de Portobello’s. De gevulde portobello’s zet je dan nog even in de oven, zodat de portobello warm kan worden. Garneer ze vervolgens met de tomaatjes en wanneer je wilt met wat extra Parmezaanse kaas. Smullen! 
Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 2x 15 min 

 

Favoriet recept van

  • Weetikechtniet
  • Katja Cocco
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.