Gnocchi met spinazie en chorizo

Gnocchi met spinazie en chorizo

Ingrediënten

3 personen

Pasta is echt zo'n gerecht dat je zo makkelijk of moeilijk kan maken als je zelf wilt. Hoewel je eindeloos kunt varieren met sauzen en ingredienten is er toch één constante factor die eigenlijk altijd redelijk hetzelfde smaakt: de pasta zelf. Om ook daar eens een andere draai aan te geven kun je gnocci maken. In tegenstelling tot de meeste pasta's wordt het deeg voor deze pasta niet alleen met bloem maar ook met aardappel gemaakt. Dit gnoccirecept staat in een handomdraai op tafel en is toch heel gezond. Superlekker uit de oven met spinazie, chorizo en mozzarella: wat wil je nog meer?

 

Favoriet recept van

  • Irene van Waarde
  • Margrietha Dijkstra
  • Malu Derhaag-Ogg
  • Tania van Huik
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.