Hartig breekbrood met bacon

Muffins met citroen en bramen


Breekbrood is een ideaal alternatief voor stokbrood tijdens een borrel. Door dit brood zitten zongedroogde tomaatjes, kruiden, kaas en bacon. Het brood kun je serveren met wat kaasjes en kruidenboter, maar zonder deze smeersels is het breekbrood ook erg lekker.  Serveer het bij de borrel, een kommetje soep of gewoon bij de lunch. Het zal zeker in de smaak vallen.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Gerrit Hoekstra
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.