Hartige banketletter
Een banketletter is natuurlijk heerlijk, maar het kan natuurlijk zijn dat je meer van hartig houdt dan van zoet. Dat 'probleem' is vanaf nu opgelost. Met dit recept maak je namelijk een hartige banketletter. Lekker gevuld met gehakt en een bosuitje en verder is de staaf gekruid met kerrie, komijn, kurkuma en gemberpoeder. Dat wordt gegarandeerd genieten!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |