Kaas-ui kwarkbrood
Na een zoet kwarkbrood kan deze hartige variant in de vorm van een kaas-uibrood natuurlijk ook niet achterblijven. Wel een gezonde variant met kwark als hoofdbestanddeel. De structuur heeft meer iets weg van een cake dan een brood, maar is daardoor zeker niet minder lekker. Heerlijk met een laagje roomboter en een plakje kaas en je hebt een top tussendoortje. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |