Kabeljauw met pijnboompittenkorstje

Kabeljauw met pijnboompittenkorstje

Ingrediënten

4 personen

Deze ovenschotel van kabeljauw met een krokant laagje van pijnboompitten op een mengsel van spinazie, ricotta en tomaatjes is echt heerlijk! Erg gemakkelijk te maken en het ziet er nog super mooi uit ook! Serveer met gebakken aardappeltjes of een heerlijke pasta en je hebt een topgerecht op tafel staan. Krijg je binnenkort eters? Maak het dan zeker klaar. Eet smakelijk!

 

Favoriet recept van

  • Kimberleyvdlinden1
  • Annerieke Westland
  • Femke Zeilinga
  • Jason_warris
  • Marianne Kuipers
  • Louise Van Der Kelen
  • Wil Banda
  • Judith Bandell
Makkelijke Maaltijd: Kabeljauw met pancetta
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Fresh & Easy: Skrei met chermoula
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Kabeljauw uit de oven
 25
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.