Kantonese gebakken rijst

Kantonese Rijst à la Stéphane Reynaud

Ingrediënten

4 personen

Deze lekkere Kantonese rijst is een zalig bijgerecht bij bijvoorbeeld een Aziatisch vleesgerecht. Je kunt het beste rijst van de vorige dag gebruiken voor dit gerecht. Moet je er speciaal rijst voor koken, laat deze dan goed uitdampen en drogen. Anders is het moeilijk de rijst een beetje krokant te bakken. En dat is nou net wat dit gerecht zo lekker maakt. 

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Jst De Keijzer
Hoisin Kip
 13
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Gebakken Rijst
 8
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Uit Oma's Keuken #3: Rijst met kip a l'orientale | Simone's Kitchen
 11
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Fresh & Easy: Koreaanse kip met gebakken rijst
 15
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.