Kebabspiesjes
Zin in een lekker simpel gerechtje? Ga dan voor deze lekker gemarineerde kebabspiesjes. Laat het vlees voor het grillen ongeveer 30 minuten marineren in de koelkast in een mengsel van peterselie, chilipeper, gember, knoflook, zout, peper en olijfolie. Op die manier trekt de smaak heerlijk in het vlees. Rijg de stukjes vlees vervolgens aan houten prikkers met de ui en puntpaprika en grillen maar! Serveer de spiesjes met een frisse salade en genieten maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |