Kipsaté met zelfgemaakte pindasaus

Dudefood Dinsdag: Kipsaté met echte pindasaus zelf maken

Ingrediënten

4 personen

Ik heb vandaag weer een heerlijk recept in het kader van Dudefood Dinsdag: heerlijke kipsaté met een echte, zelfgemaakte pindasaus. Stoer en smaakvol, maar dan wel helemaal vers uit eigen keuken. De saus maak je onder andere van ongezouten pinda's, knoflook, gember, flink wat chillipeper, citroengras en shrimp paste. Stoer en smaakvol voedsel dus: niet voor watjes!

Voor een echt sterke smaak aan je kipsaté laat je de marinade een nachtje trekken. Hoe dan ook twee uur, maar dit is niet in de bereidingstijd opgenomen.

 

Favoriet recept van

  • Katja Cocco
  • Mirjam Hamstra
Lekkere kipsaté
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Saté van ossenhaas
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Mini kipsaté in een glaasje
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
OMF’s Studentenkeuken: Wraps met kipsaté
 5
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.