Kouign amann

Kouign amann

Ingrediënten

6 personen

Kouign amann is super knapperig en gekarameliseerd van buiten en zacht en boterig van binnen. De naam kouign amann stamt af van de Bretonse woorden voor cake (kouign) en boter (amann). Het gebak bestaat uit brooddeeg dat als bladerdeeg wordt getoerd, met heel veel boter en suiker. Niet heel gezond..., maar wel onwijs lekker. Eetsmakelijk!

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • L.bakkernes
  • sam.sam
  • Melissa Schurer
  • Isa Lenders
  • Louise Van Der Kelen
Lavendel macarons
 7
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Soesjes recept
 9
Laura's BakeryLaura's Bakery
Macarons with a touch of gold
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.