Kugelhopf

Kugelhopf

Ingrediënten

8 personen

Deze broodachtige tulband is heerlijk bij een kop koffie. Meng de rozijnen een avond van te voren met de kirsch of gebruik in plaats van de kirsch rum of brandy. Beide smaken passen ook erg goed bij deze lekkere tulband. 35 tot 45 minuten in de oven, even laten afkoelen en smullen maar! Tip: liever geen alcohol? Je kan de rozijnen ook in water, thee of appelsap laten wellen.

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Yoghurtcake met rabarber
 10
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Puddingbroodjes
 12
Laura's BakeryLaura's Bakery
Kokosmakronen
 11
Laura's BakeryLaura's Bakery
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.