Lentezalm met basilicum aardappels

Jamie’s lentezalm met basilicum aardappels

Ingrediënten

4 personen

Deze lentezalm is heerlijk om te maken voor een paasdiner of zelfs voor de brunch. Door de vele venkel, paprikapoeder, dille en peterselie die je voor de zalm gebruikt, vindt er een waren smaakexplosie plaats in je mond. Eet het met wat heerlijke aardappeltjes met basilicum-mayonaise en frisse veldsla. Een superlekker paasmaaltje waar iedereen van zal genieten.

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.