Marokkaanse Tajine
Deze Marokkaanse stoofschotel met kip, abrikozen en amandelen wordt traditioneel in een tajine gemaakt. Een tajine is een aardenwerken pot, met een kegelvormige deksel. In de smalle punt koelt het verdampte vocht snel af, waardoor het terugdruipt in het eten. Hierdoor blijft de kip heerlijk mals. Heb je geen tajine, dan kun je ook een braadpan gebruiken.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |