Mascarponetaart met bramen en frambozen

Mascarponetaart met bramen en frambozen


Deze mascarponetaart met bramen en frambozen is heerlijk fris. Doordat deze taart met Griekse yoghurt en mascarpone is gemaakt, in plaats van met slagroom, is deze niet zo machtig. Ideaal om te serveren als dessert, maar ook heerlijk voor bij de koffie. Je moet wel wat geduld hebben voor je van deze taart kunt genieten. Hij moet namelijk zo'n 3 uur opstijven in de koelkast, maar dat is het zeker waard! Geniet ervan! Bereidingstijd: 45 min, Wachttijd: 3 uur

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Joycewessels
  • Louise Van Der Kelen
Aardbeien-Mascarponetaart
 17
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Kersentaart voor Valentijn
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
No bake cheesecake met aardbeien
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Kraamtaart met muisjes
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.