Mini saucijzenbroodjes

Mini saucijzenbroodjes

Ingrediënten

Met dit recept bak je heel makkelijk mini-saucijzenbroodjes. Heerlijk voor bij de borrel of gewoon als hapje tussendoor. Door gebruik te maken van chipolataworstjes is de vulling al gelijk goed op smaak. Je kunt zelf kiezen welke smaak of soort chipolataworstjes je gebruikt, er zijn tegenwoordig verschillende versies te koop. Natuurlijk kun je zelfgemaakt bladerdeeg gebruiken, neem dan de helft van dit basisrecept. Maar om het recept lekker makkelijk te houden ben ik uitgegaan van een rol koelvers bladerdeeg. Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 20-30 min 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Tina Talsma
  • Esmée Kramer
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.