Naanpizza met vijgen, geitenkaas en prosciutto
Deze naanpizza met vijgen, geitenkaas, prosciutto en balsamicoazijn is dé ideale oplossing als je hunkert naar een pizza en die het liefst zo snel mogelijk op je bord moet liggen. Je hoeft namelijk alleen de vijgen en geitenkaas over het naanbrood te verdelen, de pizza 7 minuutjes in de oven te doen en er dan alleen nog maar de prosciutto en de balsamicoazijn er over te verdelen. Super simpel en lekker receptje voor op een luie dag.
Ingrediënten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |