Omgekeerde pruimentaart

Omgekeerde pruimentaart

Ingrediënten

Nog net in het staartje van het seizoen heb ik pruimen weten te scoren op de markt. Ik bedacht me om een omgekeerde pruimentaart te maken, een tart tatin, zoals ze dat in Frankrijk zo mooi zeggen. En jongens…. die was me toch lekker! Een fluweelzachte cake met een doordrenkte karamelachtige bovenkant, gecombineerd met nog lichtzure pruimen. Hemels! Serveer de pruimentaart met een toef slagroom met mascarpone. Zó lekker!

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.