Panna cotta met rabarber en aardbei

Panna cotta met rabarber en aardbei


Ik was laatst te gast bij Radio 6, waar ik Italiaans gekookt heb. Als toetje maakte ik een panna cotta met aardbeientopping, en daar krijgen jullie nu het recept van! Deze panna cotta is niet gemaakt met gelatine maar met maizena, waardoor hij heel romig en niet zo glibberig wordt. Het verse, zoete fruit maakt het helemaal af. Iedereen in de studio was aan het genieten. YES!


Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Snelle basis groentesoep
 3
Foody redactieFoody redactie
Panna cotta – basisrecept
 4
Rutger BaktRutger Bakt
Muffins met citroen en bramen
 3
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 12
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.