Pasen: Soufflé met gerookte zalm

Pasen: Soufflé met gerookte zalm

Ingrediënten

4 personen

Een goede soufflé is heerlijk, maar het maken van een soufflé kan best een uitdaging zijn. Het instorten gebeurt namelijk vrij snel. Maar met dit recept zeker niet. Deze soufflé met ricotta is namelijk een stuk steviger dan de originele soufflé van enkel eieren. Toch is de textuur net zo fluffy en luchtig, zoals het hoort. Met deze soufflé met gerookte zalm kun je dus prima aankomen tijdens de paasbrunch. Geniet ervan!

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Fresh & Easy: Pilav rijst met gehakt en geroosterde honing wortels Pilav rijst met gehakt en gero...
Frappé met fruit en matcha Frappé met fruit en matcha
Kaasvlinders Kaasvlinders
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.