Peanutbutter fudge
Deze pindakaas fudge is een heerlijke traktatie voor bij de koffie. Of het nu in de ochtend, middag of na je avondmaal is, hij is heerlijk. Het moeilijkste aan deze fudge is waarschijnlijk het wachten tot hij is opgesteven. Want het maken an sich is een eitje. Het wachten op deze fingerlicking fudge is daarentegen tergend. Succes en smikkel ze!
Let op: de fudge moet een nacht opstijven in de koelkast
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |