Pompoenquiche met feta
Deze pompoenquiche met feta is ontzettend lekker! En helemaal niet ingewikkeld om te maken. De quiche heeft een Midden Oosters tintje. De pompoen wordt namelijk eerst geroosterd in de oven met za’atar en sumak. De vulling van de pompoenquiche is gemaakt met kwark. Dat is niet alleen slanker dan slagroom, maar geeft ook een frisse smaak aan de pompoentaart. Het voordeel van deze pompoenquiche is dat je deze zowel warm als koud kunt eten. Lekker!
Voorbereidingstijd: 30 min | Roosteren: 15 min |Oventijd: 30 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |