Rabarber crumble
Het is nog net rabarbertijd en daar moet natuurlijk wel wat lekkers mee worden gemaakt. Deze rabarber crumble bijvoorbeeld. Een heerlijk dessert waarbij de rabarber nog een beetje bite heeft en de crumble lekker krokant is. Het geheim? De crumble eerst even voorbakken voordat je deze op de rababer schept en nog even in de oven schuift. De crumble is heerlijk om te serveren met een lepel crème fraiche of clotted cream. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
FoodTube is de nr.1 gastronomische videosite waar topkoks, wijnkenners en andere professionele...
Volg FoodtubeVIDEO: Koekjes bakken | |
VIDEO: Aspergespaghetti bij Bo... | |
VIDEO: Pistachecake bakken |