Ravioli met champignonvulling
Ravioli, je kent het vast wel, die gevulde pastakussentjes. Met dit recept maak je zelf heerlijke verse en vegetarische ravioli, waarbij je de pasta vult met kastanjechampignons, ui en geraspte kaas. Klinkt hartstikke lekker toch? Serveer de ravioli op een bordje en overgiet het met lekkere warme salieboter. Echt een top voorgerechtje! Eet smakelijk.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |