Rode curry met peultjes en mango

Rode curry met peultjes en mango


Op zoek naar een heel lekker gerecht dat ook nog eens snel op tafel staat? Dan is deze rode curry met peultjes zeker een aanrader. Vooral als je gek bent op de Aziatische keuken is dit recept top. Door gebruik te maken van de Thaise Rode Curry Paste van Conimex staat de rode curry binnen 25 minuten op tafel. Ideaal toch? Deze variant is met kip, peultjes, tomaten en mango gemaakt. Uiteraard kun je het gerecht naar smaak aanpassen. Dus houd je niet zo van kip, vervang deze dan eens voor garnalen en gebruik eens mais in plaats van mango, ook lekker!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Lekker en Simpel

Op Lekker en Simpel vind je elke dag weer nieuwe lekkere en simpele recepten. Van een simpele pasta tot een lekker bakgerecht en van een hartige taart tot een smoothie en een salade. Kijk lekker rond en duik vervolgens met veel plezier de keuken in. Eet smakelijk! Groetjes Sofie en Jorrit

Italiaanse bloemkool-ovenschotel Italiaanse bloemkool-ovenschotel
Variëren met groene smoothies Variëren met groene smoothies
Groene curry met doperwten en aardappel Groene curry met doperwten en...
Meer van Lekker en Simpel

Favoriet recept van

  • Marianbliek
  • Sylvia Willemsen
  • Doro
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.