Rollade gevuld met walnoten- peterseliepesto
Een rollade is een super feestelijk gerecht. Onafhankelijk van de gelegenheid is het heerlijk. Afhankelijk van het jaargetijde kunje vulling en bijgerechten aanpassen. Dit recept voor runderrollande met walnoot-peterselie is ook echt zo'n feestnummer. Wees niet bang om een groot stuk vlees te braden. Als je het goed op kamertemperatuur laten komen voor het bereiden, de bereidingstijd goed in de gaten houdt en het vlees laat rusten kan het haast niet misgaan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |