Romanesco schotel
Is het een bloemkool of een broccoli? Torentjesbloemkool, ofwel Romanesco, is familie van de bloemkool. Waar de smaak wat weg lijkt te hebben van de broccoli, is het toch echt familie van de bloemkool. Deze ovenschotel met spekjes en Parmazaanse kaas is super gemakkelijk om te maken en vrij basic. Daardoor kun je hem prima eten door de pasta of met wat aardappeltjes en vlees bijvoorbeeld. Lekker makkelijk dus. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |