Sinterklaastaart met monchou

Foody Redactie


Deze sinterklaastaart is een ultieme sinterklaastraktatie. Hij ziet er spectaculair uit, maar is heel erg makkelijk te maken. Dus zet eens wat anders op tafel dan de standaard pepernoten en banketstaven. Neem wel de tijd om de taart op de laten stijven en garneer te taart met geschaafde chocolade en truffelkruidnootjes. 

Let op: de taart moet minimaal twee uur opstijven!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Miranda de Gier
  • Sjors de Jong
  • Barbara Geerdes
  • Arnella Miedema
  • Louise Van Der Kelen
  • Peter Langenkamp
  • Wil Joop
  • Anne de Jong
  • Rudy
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.