Stroopwafel cake deluxe

Muffins met citroen en bramen


Deze stroopwafelcake is een echte Hollandse hit. Het recept is genoeg om drie lagen te bakken, maar wellicht is twee lagen afdoende. De taart is erg machtig, dus je hoeft slechts kleine puntjes te serveren. Een taart van drie lagen is ruim voldoende voor bijna twintig porties. Bak de cakes in siliconen bakvormen, of bedek je vorm met bakpapier. Door de karamel komt de cake anders moeilijk uit de vorm. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Elocin Zarah
  • Laiilaa Belkaid
  • Ilse.numi
  • Art Cruze
  • Leontien Struike
  • Elisa Spanjer
  • Marcel Kappert
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.