Tielle Sétoise: hartige taart met zeevruchten

Tielle Sétoise: hartige taart met zeevruchten

Ingrediënten

Tielle Sétoise is de chique benaming voor een hartige vistaart die gevuld wordt met inktvis in tomatensaus. En het is waanzinnig lekker! Tot op de dag van vandaag wordt deze Tielle Sétoise in Frankrijk naar traditioneel recept gemaakt. Al worden er ook verschillende versies gemaakt. Met bijvoorbeeld mozzarella, courgette en Parmezaanse kaas of met ansjovis. Deze variant met zeevruchten in plaas van inktvis is ook een topper! Het neemt even wat tijd in beslag, maar het is zeer zeker de moeite waard. Voorbereidingstijd: 45 min | Rijzen: 60 min | Oventijd: 30 min 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.