Toast met gerookte eendenborst en chutney van rode ui

Toast met gerookte eendenborst en chutney van rode ui

Ingrediënten

4 personen

Op zoek naar een lekker hapje om te serveren met Kerst? Maak dan bijvoorbeeld deze Provençaalse toast met gerookte eendenborst en chutney van rode ui. Door het formaat zijn ze ideaal als basis voor een voorgerecht of om te serveren als hapje bij de borrel of amuse. Te druk op de dag zelf? Handig is dan om alles een dag eerder bereiden, op het moment zelf hoef je dan alleen nog de toast te beleggen. Ideaal! 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
  • Laurienne Verschueren
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.