Toast met gerookte eendenborst en chutney van rode ui
Op zoek naar een lekker hapje om te serveren met Kerst? Maak dan bijvoorbeeld deze Provençaalse toast met gerookte eendenborst en chutney van rode ui. Door het formaat zijn ze ideaal als basis voor een voorgerecht of om te serveren als hapje bij de borrel of amuse. Te druk op de dag zelf? Handig is dan om alles een dag eerder bereiden, op het moment zelf hoef je dan alleen nog de toast te beleggen. Ideaal!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |