Visfilet met een krokant korstje

Foody Redactie


Ik ben blij te zeggen dat iedereen hier in huis gék is op vis. Lekker ouderwets, maar daarom is bij ons vrijdag visdag. Een van de favorieten hier in huis is vis met een krokant korstje. In plaats van alleen paneermeel of broodkruim, maak ik meestal een krokant korstje met smaakmakers. Deze variant maakte ik met broodkruim, citroensap, paprikapoeder, knoflook en Parmezaanse kaas. Superlekker!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Jenn Bras
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.